Gyakori kérdések az Amethyst Vendégházról

Az alábbiakban felsoroljuk a leggyakrabban feltett kérdéseket az Amethyst Vendégházról. Ha nem talál választ a kérdésére, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Szobáinkat érkezés napján 14.00 órától lehet elfoglalni. Elutazás alkalmával legyenek szívesek a szobákat legkésőbb 10.00 óráig elhagyni.

A panzió egész területén az internet használata ingyenes, ehhez rendelkezésre áll vezeték nélküli internetcsatlakozás (Wi-Fi) .

Igen, a foglalás 25%-át kérjük előre befizetni.

Kérjük, hogy az előleget legyenek kedvesek a visszaigazolással együtt küldött előlegbekérő levelünkön feltüntetett időpontig, de legkésőbb az érkezést megelőző 14.napig befizetni. Előleget többféle módon is befizetheti. Lehetőségük van a megadott bankszámla számra történő átutalással, de postán küldött vakációs jegyeket is elfogadunk(a jegyek lejárati határidején belül).

Lejjel, vakációs jegyekkel illetve több fajta bank- és hitelkártyával is fizethet (visa,mastercard, stb).

A befizetett előleget a lemondási feltételek szerint kezeljük.
Ingyenes lemondás a bejelentkezés előtti 14. napig! A foglalás értékének 12.5%-a felszámításra kerül a bejelentkezés előtti 14. nap és a bejelentkezés előtti 3. nap közötti lemondás esetén. A foglalás értékének 25%-a felszámításra kerül a bejelentkezés előtti 3 napban történő lemondás esetén.
Meg nem jelenés esetén a foglalás értékének 25%-a felszámításra kerül.

4 db szobánknak van erkélye, az apartman nem rendelkezik erkéllyel.

A Studió apartmanok egy légterű háló és nappalival és teljesen felszerelt konyhával várják vendégeinket. A Deluxe szobának ugyanaz a szinvonala, de nincs benne konyha.

A nappaliból és a különálló hálószobából álló apartman ideális a gyermekkel érkezőknek. A tágas fürdőszoba, a nappalirészben alvásra vagy pihenésre szolgáló kanapé, a teljesen felszerelt konyha a család kényelmét biztosítja. A szobában 2 gyermek helyezhető el a nappali kihúzható kanapéján.

A panzió előtt a Fenyő utcán (Str Bradului)kijelölt parkolóhelyeken illetve a panzió melleti magánparkolóban.
A parkolási díj 15/Ron/autó/nap.