BINE AȚI VENIT LA

Pensiunea Amethyst Sovata

Pensiunea beneficiează de o amplasare foarte convenabilă, la un minut de renumitul Lacul Ursu. Calitatea excepţională este reflectată de un design modern, cald, inundat de lumină, pentru a răspunde tuturor cerințelor de confort.

TUR VIRTUAL 3D:

Peniunea Amethyst Sovata este amplasată lângă renumitul Lacul Ursu într-un peisaj splendid. Cele 2 camere şi 3 apartamente reflectă înainte de toate un singur lucru: confort maxim. Apartamentele au bucătării complet echipate pentru self-catering, dar în vecinetățile apropiate sunt si restaurante renumite.

DESIGN PRIMITOR ȘI CONFORT FĂRĂ EGAL

CAMERE ȘI APARTAMENTE

Vă invităm să vă bucuraţi de confortul camerelor Deluxe, concepute într-un stil modern minimalist, cald, inundat de lumină cu pat matrimonial queen size (1.6 x 2m) sau să rezervați una din cele 2 studiouri (apartamente cu bucatarie) cu zone de locuit si de dormit, care satisface toate cerințele de confort oferită de self-catering. Apartamentul cu zone separate pentru locuit şi dormit este ideal pentru cei care vin cu familia. Dormitorul cu pat dublu, cameră de zi cu zonă de canapea extesibilă (recomandata pnetru 2 copii), baia de înaltă calitate şi bine iluminate și bucătăria complet echipată asigura confortul familiei.

Toate camerele sunt pentru nefumători şi dispun de acces gratuit la Wi-Fi. Fiecare cameră are propriul balcon cu excepția apartamentului!

Politica pensiunii nu permite accesul cu animale de companie.

The room is very clean and very well furnished. Everything is new and even if the price is quit high, it was worth it. The person from the hotel gave us all the information necessary and announced us before the check in hour that the room is already prepared. Next time in Sovata for sure we will stay at the same place.

George-Catalin

Right in the center of Sovata, very clean. Although a little bit expensive, the price reflects the quality of the rooms.

Bogdan

Pensiunea este moderna, recent renovata, amplasata in centrul statiunii, curatenia a fost impecabila, iar personalul foarte amabil.

Simona Elena

Mindenhez közel, nagyon szèp èpület, tiszta szobàk, mindennel felszerelve.

Àrpàd

Locatie excelenta, in centrul localitatii Sovata, deschisa recent. Totul se prezinta in conditii foarte bune, iar personalul este foarte atent la nevoile pe care le-ai putea avea ca si turist.

Mihai

Facilități

WiFi

Paturi de dimensiuni queen

Camere cu băi separate

Televiziune prin satelit

Lenjerie de pat, prosoape

Minibar

Uscător de păr

Bucătărie

Combină frigorifică

Cuptor cu microunde

Cafea/Ceai